RAVINTOLA NOKAN PIENTILAYHTEISTYÖ
Ravintola Nokka käyttää vain parhaita kotimaisia laaturaaka-aineita. Myönnämme V.I.P.-sertifikaatin (Very Important Producer) valikoiduille kotimaisille ruokatuottajille. Tämä on tunnustus tinkimättömästä työstä suomalaisen gastronomian ja ruokatuotannon edistämiseksi. V.I.P. -tuottajiemme raaka-aineet ovat ensiluokkaisia ja tunnemme tuottajat sekä tuotantomenetelmät ja -olosuhteet henkilökohtaisesti.
Tuottajayhteistyö alkoi aikoinaan Sallan villiporosta, Alhopakan ankoista ja Bovikin karitsoista. Yhä kasvava ja lähenevä yhteistyö on tuonut matkan varrella uusia kumppaneita, joiden avulla Ravintola Nokassa pystytään tuottamaan asiakkaille ympäri vuoden aitoja kokemuksia.
Etsimme koko ajan uusia yhteistyökumppaneita. Ota rohkeasti yhteyttä!
Tutustu yhteistyötiloihimme: