TERVETULOA KEITTIÖ KOKKAAN!
Varaa Kokka-keittiömme ja nauti yhdessä kokkaamisesta suomalaisen gastronomian, upeiden viinien ja pientilatuottajien tarinoiden parissa. Kokkikurssit sopivat noin 6-12 hengen ryhmille. Keittiötiimimme johdolla valmistat koko menun alusta alkaen itse. Mikä parasta, opit halutessasi myös käsittelemään tuttuja suomalaisia raaka-aineita. Ota yhteyttä ja suunnitellaan juuri sinun tarpeisiin sopiva illan menu. Esimerkkikurssit löydät alta.
Ota yhteyttä myyntipalveluumme: +358 9 6128 5600!
Hinnat
Kurssin hinta sisältää ruoan, reseptit, keittiömestarin opastuksen, tilavuokran ja lainaessun kurssin ajaksi.
–
Kurssille suunniteltu juomapaketti sisältää valikoidun viinin joka ruokalajille ja viinimestarin opastuksen.
Villiruokakurssi
Kurssin sisältö vaihtelee sesongin mukaisten villien raaka-aineiden saatavuuden mukaan. Kursseilla valmistetaan sesongin mukaan riistaa, villikalaa, marjoja ja sieniä. Valintanne mukaan kurssilla tehdään kolme tai neljä ruokalajia.
Kurssiohjelma:
Reseptien ja valmistustapojen läpikäynti
–
Yhteisen illallisen valmistus Keittiö Kokassa
–
Illallinen
149€/hlö (min. 6 hlö)
129€/hlö kolmen ruokalajin kurssina, ilman väliruokaa
Viinin ja ruoan yhdistäminen
Tähän kurssiin olemme koonneet suomalaisten rakastamia annoksia, joista monet ovat yllättävänkin hankalia yhdistettäviä viinin kanssa. Kurssin ajatuksena on antaa vieraiden itse maistella illallisella kaikkia annoksia usean erityyppisen viinin tai muun juoman kanssa ja löytää itselleen parhaiten sopivat makuyhdistelmät. Tähän kurssiin kannattaa varata hieman enemmän aikaa, noin 5 tuntia.
Menu
Kirjolohta, limeä ja inkivääriä
***
Kermainen sienikeitto
***
Pippuripihvi
***
Marjavaahtoa, kinuskia ja vaniljajäätelöä
Kurssiohjelma:
Reseptien ja valmistustapojen läpikäynti
–
Yhteisen illallisen valmistus Keittiö Kokassa
–
Viinimestarin opastus aterian kanssa nautittaviin juomiin
–
Illallinen
149€/hlö (min. 6 hlö)
–
Juomapaketti 99€ / hlö
–
Sisältäen usean viinin / juoman joka ruokalajille ja viinimestarin opastuksen.
–
*Huomaathan, että tätä kurssia ei voi toteuttaa ilman juomapakettia!
Ranskalaiset herkut
Jos luulit, että ranskalainen ruuan valmistaminen on vain huippukokkien yksinoikeus, tai vaikeaa ja monimutkaista, olet täysin väärässä. Maukkaan illallisen valmistamiseen tarvitaan vain hyvät raaka-aineet ja ystävät ympärille.
Menu
Paistettua kuningasrapua, paahdettua kukkakaalia ja pastiskastiketta
***
Vichyssoisse
***
Paahdettua ankanrintaa, ankankoipiconfit ja vadelma-punaviinikastiketta
***
Tarte tatin ja vaniljajäätelöä
Kurssiohjelma:
Reseptien ja valmistustapojen läpikäynti
–
Yhteisen illallisen valmistus Keittiö Kokassa
–
Viinimestarin opastus aterian kanssa nautittaviin juomiin
–
Illallinen
149€/hlö (min. 6 hlö)
129€/hlö kolmen ruokalajin kurssina, ilman keittoa
Juomapaketti 99€/ hlö
Sisältäen valikoidun viinin joka ruokalajille ja viinimestarin opastuksen
Italian makuja
Italian alueen rikas ja ajaton ruokakulttuuri on aina muodissa. Kokan kurssi tutustuttaa osallistujat monipuolisesti maailman yhden suosituimman ja terveellisimpänä pidetyn keittiön raikkaisiin, kevyisiin ja vivahteikkaisiin antimiin.
Menu
Antipasti
***
Tuorepastaa ja salviavoita
***
Paistettua fasaania, pinaattia ja kauden kasviksia
***
Tiramisu
Kurssiohjelma:
Reseptien ja valmistustapojen läpikäynti
–
Yhteisen illallisen valmistus Keittiö Kokassa
–
Viinimestarin opastus aterian kanssa nautittaviin juomiin
–
Illallinen
149€/hlö (min. 6 hlö)
129€/hlö kolmen ruokalajin kurssina, ilman väliruokaa
Juomapaketti 99€/ hlö
Sisältäen valikoidun viinin joka ruokalajille ja viinimestarin opastuksen
Espanja
Opi valmistamaan espanjalaisen keittiön klassikoita.
Menu
Grillattua mustekalaa, paprikaa ja oliiviöljyä
***
Gazpacho
***
Päivän kalaa al ajillo
***
Crema catalaña
Kurssiohjelma:
Reseptien ja valmistustapojen läpikäynti
–
Yhteisen illallisen valmistus Keittiö Kokassa
–
Illallinen
149€/hlö (min. 6 hlö)
129€/hlö kolmen ruokalajin kurssina, ilman keittoa
Tapas-kokan yhteyteen suositellaan myös Sangría-kurssia,
joka on 15€/hlö (min 6 hlö).
Sisältäen Nokan Sangría -reseptin, hovimestarin opastuksen juoman valmistukseen, juoman valmistaminen yhdessä ryhmän kesken ja tietysti itse juoman. Se soveltuu joko alkujuomaksi, kokkailujuomaksi tai ruokajuomaksi.
Kotimaiset kasvikset
Kasvisruokailijoiden määrä on Suomessa ja maailmalla koko ajan kasvussa, eikä syyttä. Kasvisruokaa voi valmistaa monin eri tekniikoin ja variaatiot ovat loputtomia. Kokan kurssi tutustuttaa osallistujat monipuolisesti suomalaisiin luomukasviksiin ja luo uusia makumaailmoja.
Menu
Kasviskääryleet ja tilliöljy-piimäkastike
***
Risotto kauden raaka-aineista
***
Uuniselleriä, Nokan hampputofua ja savujuustokastiketta
***
Nokan pancakes, marjoja ja vaniljajäätelöä
Kurssiohjelma:
Reseptien ja valmistustapojen läpikäynti
–
Yhteisen illallisen valmistus Keittiö Kokassa
–
Viinimestarin opastus aterian kanssa nautittaviin juomiin
–
Illallinen
149€/hlö (min. 6 hlö)
129€/hlö kolmen ruokalajin kurssina, ilman väliruokaa
Juomapaketti 99€/ hlö
Sisältäen valikoidun viinin joka ruokalajille ja viinimestarin opastuksen
Suomalaista villikalaa
Villikala tarkoittaa luonnosta kalastettua kalaa, joka on parhaimmillaan herkullinen ja ekologinen vaihtoehto perinteisimmille kalalajeille. Nokka on käyttänyt vähemmän arvostettuja kalalajeja jo pitkään näyttääkseen kuinka myös niistä valmistetaan herkullisia annoksia. Kurssilla opitaan käsittelemään kokonaisia kaloja, miten kala fileoidaan oikein?
Menu
Kylmäsavustettua haukea ja hauenmätiä
***
Kalakeitto
***
Päivän villikalaa saatavuuden mukaan
***
Uuniomenaa ja vaniljajäätelöä
Kolme ruokalajia (ilman väliruokaa) 129€/hlö (min. 6 hlö)
Neljä ruokalajia 149€/hlö (min. 6 hlö)
Juomapaketti 99€/ hlö
Sisältäen valikoidun viinin joka ruokalajille ja viinimestarin opastuksen