Ravintola Nokka käyttää vain parhaita kotimaisia laaturaaka-aineita. Myönnämme V.I.P.-sertifikaatin (Very Important Producer) valikoiduille kotimaisille ruokatuottajille. Tämä on tunnustus tinkimättömästä työstä suomalaisen gastronomian ja ruokatuotannon edistämiseksi. V.I.P. -tuottajien raaka-aineet ovat ensiluokkaisia ja tuottajat sekä tuotantomenetelmät ja -olosuhteet tunnetaan henkilökohtaisesti.

Tuottajayhteistyö alkoi aikoinaan Sallan villiporosta, Alhopakan ankoista ja Bovikin karitsoista. Yhä kasvava ja lähenevä yhteistyö on tuonut matkan varrella uusia kumppaneita, joiden avulla Ravintola Nokassa pystytään tuottamaan asiakkaille ympäri vuoden aitoja kokemuksia.

Tällä hetkellä mukana yhteistyössä:

Armas-perhe

Sallan villiporo

Bovik

Ahlbergin tila

Gobbas gård

Vääksyn mylly

Lentävä Lehmä

Mehiläistuote

Mustilan Viinitila Oy

Kontion mehu

Peltolan juustola

Vierelän luomutila

Viiniverla

Lepaan viinitila

Svarfvars

Alhopakan Ankka

Benjamin Maatilatori

Gårdskulla

Johan & Nyström

 


Kuvagalleria Virtuaaliesitys Kartta Pientilayhteistyö Helsinkimenu

Royal Ravintolat Oy