Ravintola Nokan pientilayhteistyö ja V.I.P.-sertifikaatti


Ravintola Nokka käyttää vain parhaita kotimaisia laaturaaka-aineita. Myönnämme V.I.P.-sertifikaatin (Very Important Producer) valikoiduille kotimaisille ruokatuottajille. Tämä on tunnustus tinkimättömästä työstä suomalaisen gastronomian ja ruokatuotannon edistämiseksi. V.I.P. -tuottajiemme raaka-aineet ovat ensiluokkaisia ja tunnemme tuottajat sekä tuotantomenetelmät ja -olosuhteet henkilökohtaisesti.

Tuottajayhteistyö alkoi aikoinaan Sallan villiporosta, Alhopakan ankoista ja Bovikin karitsoista. Yhä kasvava ja lähenevä yhteistyö on tuonut matkan varrella uusia kumppaneita, joiden avulla Ravintola Nokassa pystytään tuottamaan asiakkaille ympäri vuoden aitoja kokemuksia.


Tutustu yhteistyötiloihimme:


Sallan villiporo

Bovik

Ahlbergin tila

Gobbas gård

Vääksyn mylly

Lentävä Lehmä

Mehiläistuote

Mustilan Viinitila Oy

Kontion mehu

Herrakunnan Lammas 

Peltolan juustola

Viiniverla

Lepaan viinitila

Svarfvars

Benjamin Maatilatori

Gårdskulla

Johan & Nyström