TERVETULOA KEITTIÖ KOKKAAN!



Alla ajankohtaiset kurssimme syksylle 2014.




*****************************************************************************
 

VIININ JA RUUAN YHDISTÄMINEN


 

Tähän kurssiin olemme koonneet suomalaisten rakastamia annoksia, joista monet ovat yllättävänkin hankalia yhdistettäviä viinin kanssa. Kurssin ajatuksena on antaa vieraiden itse maistella illallisella kaikkia annoksia usean erityyppisen viinin tai muun juoman kanssa ja löytää itselleen parhaiten sopivat makuyhdistelmät.


 

Menu

Graavattua siikaa, perunalettuja ja sinappikastiketta

***

Kermainen sienikeitto

***

Grillattua härän ulkofileepihviä, bearnaisekastiketta

ja maalaistikkuperunoita

***

Mustikkapiirakkaa ja vaniljajäätelöä


 

Kurssiohjelma:

Reseptien ja valmistustapojen läpikäynti

Yhteisen illallisen valmistus Keittiö Kokassa

Viinimestarin opastus aterian kanssa nautittaviin juomiin

Illallinen
 

149€/hlö (min. 6 hlö)

Juomapaketti 99€ / hlö
Sisältäen usean viinin / juoman joka ruokalajille ja viinimestarin opastuksen




*****************************************************************************
 

KUUKAUSILIITTEEN KOKKAKURSSI
6–12 hlö | 4–5 tuntia
sis. kolme ruokalajia & keittokirjan
 

Kuukausiliitteen kokkipariskunnan Arin & Pepin
reseptit kolmen vuoden ajalta on koottu yksiin kansiin.
Tule mukaan yhden illan kurssille, jossa Ari johdattelee
sinut sesongin parhaiden reseptien äärelle.

Oletko kiinnostunut kotimaisten raaka-aineiden valmistamisesta uudella tavalla?
Ehdottomasti kauden inspiroivin Kokkakurssi antaa uusia ideoita arkeen.

 

MENU
 

Friteeratut haukipyörykät, piparjuurta ja marinoidut kasvikset
 

***

Karitsan paahtopaistia,

rosmariinia ja yrteillä maustettua varhaiskaalia
 

***

Kahvilla maustettua suklaafondantia ja vaniljajäätelöä


149€/hlö (min. 6 hlö)
Hinta sisältää kuukausiliitteen keittokirjan.


 

****************************************************************************************************************************************

   Voimassa 3.11.2014 saakka

TEE SE ITSE HELSINKIMENU

Pääset tekemään itse oman HelsinkiMenusi ammattilaisten opastuksella

HelsinkiMenu on sesongin parhaista raaka-aineista valmistettu herkullinen kokonaisuus

Kurssin teema ja raaka-aineet mukailevat ravintola Nokan voimassa olevaa HelsinkiMenua


 

Katajanmarjasilakkaa ja perunarieskaa,

silakanmätimoussea ja ruistacoa

***

Jokirapukeittoa, maissia ja Benjamin kinkkua

***

Paistettua sorsanrintaa ja rapeaa sorsankoipea, paahdettua kurpitsaa ja

tummaa jaloviinakastiketta

***

Uuniomenamoussea,

  juurisellerikinuskia ja rosmariinijäätelöä


 

Kurssiohjelma:

Reseptien ja valmistustapojen läpikäynti

Yhteisen illallisen valmistus Keittiö Kokassa

Viinimestarin opastus aterian kanssa nautittaviin juomiin

Illallinen


 

149€/hlö (min. 6 hlö)

Juomapaketti 99€/ hlö

Sisältäen valikoidun viinin joka ruokalajille ja viinimestarin opastuksen


 

******************************************************************************************************

4.11.-19.12.2014

TEE SE ITSE HELSINKIMENU

DO IT YOURSELF HELSINKIMENU

The delicious HelsinkiMenu is entirety made of the seasons’ best ingredients.

The theme and ingredients for this course adapts the current HelsinkiMenu served in Nokka.

Kylmäsavustettua kirjolohta, punajuurta ja marinoituja kantarellia

Cold smoked rainbow trout with beetroot and marinated chanterelle

***

Maa-artisokkakeittoa, omenaa ja ilmakuivattua kyyttöä 

Jerusalem artichoke soup with apple and air dried Finn cattle

***

Poron sisäpaistia, karpalokastiketta ja puikulaperunaa

Roast of reindeer with cranberry sauce and fingerling potato

***

Tummaa ja valkoista luomusuklaata, marenkia ja mesiangervojäätelöä

Dark and white organic chocolate with meringue and meadowsweet ice cream

Kurssiohjelma:

Reseptien ja valmistustapojen läpikäynti

Yhteisen illallisen valmistus Keittiö Kokassa

Viinimestarin opastus aterian kanssa nautittaviin juomiin

Illallinen

Course program:

Learning the recipes and ways of preparation

Cooking together in Kitchen Kokka

The guidance of our sommelier on the wines chosen with dinner

Dinner

149€/hlö (min. 6 hlö)

149€/ person (minimum of six persons)

Juomapaketti 99€/ hlö

Sisältäen valikoidun viinin joka ruokalajille ja viinimestarin opastuksen

Wine menu 99€ / person

Includes the guidance of our sommelier




************************************************************************************************************************************
 

RANSKALAISET HERKUT

Jos luulit, että ranskalainen ruuan valmistaminen on vain huippukokkien yksinoikeus, tai vaikeaa ja monimutkaista, olet täysin väärässä. Maukkaan illallisen valmistamiseen tarvitaan vain hyvät raaka-aineet ja ystävät ympärille.

 

Menu

 

Paistettuja kampasimpukoita, paahdettua kukkakaalia

ja pastiskastiketta

***

Kurpitsakeittoa ja vuohenjuustotoast
 

***

Viskilän kukkoa viinissä
 

***

Crepes Suzette ja suklaajäätelöä




 

Kurssiohjelma:

Reseptien ja valmistustapojen läpikäynti

Yhteisen illallisen valmistus Keittiö Kokassa

Viinimestarin opastus aterian kanssa nautittaviin juomiin

Illallinen
 

149€/hlö (min. 6 hlö)
 

Juomapaketti 99€/ hlö

Sisältäen valikoidun viinin joka ruokalajille ja viinimestarin opastuksen


 

******************************************************************************************************

ITALIAN MAKUJA

Italian alueen rikas ja ajaton ruokakulttuuri on aina muodissa. Kokan kurssi tutustuttaa osallistujat monipuolisesti maailman yhden suosituimman ja terveellisimpänä pidetyn keittiön raikkaisiin, kevyisiin ja vivahteikkaisiin antimiin.
.

Menu

 

Antipasto à la Kokka

Italialaistyylinen leikkelelautanen ja itse valmistettua Focaccia-leipää

***

Äyriäisraviolit ja sahramikastiketta
 

***

Karitsan paahtopaistia, rosmariinikastiketta

ja paahdettuja kasviksia
 

***
Granite

 

***

Omena crostata


 

Kurssiohjelma:

Reseptien ja valmistustapojen läpikäynti

Yhteisen illallisen valmistus Keittiö Kokassa

Viinimestarin opastus aterian kanssa nautittaviin juomiin

Illallinen

 

149€/hlö (min. 6 hlö)

Juomapaketti 99€/ hlö

Sisältäen valikoidun viinin joka ruokalajille ja viinimestarin opastuksen


 

******************************************************************************************************
 

HINNAT

Kurssin hinta sisältää ruoan, reseptit, keittiömestarin opastuksen, tilavuokran ja lainaessun kurssin ajaksi.

Kurssille suunniteltu juomapaketti sisältää  valikoidun viinin joka ruokalajille ja viinimestarin opastuksen.
 






 

KOKOUKSET RAVINTOLA NOKASSA!


 

Kokouspäivän voi viettää myös aktiivisesti! Keittiö Kokka ja Ravintola Nokka tarjoavat taatusti uniikin ja inspiroivan ympäristön seuraavaan kokouspäiväänne.


 

KOKOUSTA JA KOKKAA

Ravintola Nokan idylliseen tiilimakasiinimiljööseen taidolla toteutettu ja hyvin varustettu elämyskeittiö Kokka saattaa olla juuri oikea paikka seuraavalle unohtumattomalle elämykselle.

 Kokan kokoustila sopii 6-12 henkilön ryhmille. Tilassa on videotykki, valkokangas, fläppitaulu, ovh sekä adsl –nettiyhteys. Päivän voi aloittaa kokouksella ja sisällyttää siihen yhteisen kokkaushetken, kokkaillen ammattilaisten ohjauksella maistuvan lounaan, kuitenkaan unohtamatta rentoa tunnelmaa.

 Lounaskokkauksessa tärkeää on sujuvuus ja että aikataulu pitää, siksi vietämme keittiössä noin puoli tuntia ja siinä ajassa valmistamme alkuruoan ja pääruoan. Jälkiruoaksi lounasaikaan sopii hyvin kahvi ja petit four.

Kokous ja kokkaus paketin hinta on 99 €, joka sisältää: aamukahvin ja suolaisen kahvileivän, kahden ruokalajin lounaskokkauksen sekä jälkiruokakahvin. Myös opetus, raaka-aineet sekä tilavuokra sisältyy hintaan.

Lounas Kokousta ja Kokkaa on myynnissä arkisin lounasaikaan 9-14.

 Vuoden 2014 "kokousta ja kokkaa" teemat löydät kokoussivultamme tästä >>

Kuvagalleria Virtuaaliesitys Kartta Pientilayhteistyö Helsinkimenu

Royal Ravintolat Oy