TERVETULOA KEITTIÖ KOKKAAN!



Alla ajankohtaiset kurssimme syksylle 2015.




*****************************************************************************
 

VIININ JA RUUAN YHDISTÄMINEN


 

Tähän kurssiin olemme koonneet suomalaisten rakastamia annoksia, joista monet ovat yllättävänkin hankalia yhdistettäviä viinin kanssa. Kurssin ajatuksena on antaa vieraiden itse maistella illallisella kaikkia annoksia usean erityyppisen viinin tai muun juoman kanssa ja löytää itselleen parhaiten sopivat makuyhdistelmät.


 

Menu

Graavattua siikaa, perunalettuja ja sinappikastiketta

***

Kermainen sienikeitto

***

Grillattua härän ulkofileepihviä, bearnaisekastiketta

ja maalaistikkuperunoita

***

Mustikkapiirakkaa ja vaniljajäätelöä


 

Kurssiohjelma:

Reseptien ja valmistustapojen läpikäynti

Yhteisen illallisen valmistus Keittiö Kokassa

Viinimestarin opastus aterian kanssa nautittaviin juomiin

Illallinen
 

149€/hlö (min. 6 hlö)

Juomapaketti 99€ / hlö
Sisältäen usean viinin / juoman joka ruokalajille ja viinimestarin opastuksen




*****************************************************************************
 

KUUKAUSILIITTEEN KOKKAKURSSI
6–12 hlö | 4–5 tuntia
sis. kolme ruokalajia & keittokirjan
 

Kuukausiliitteen kokkipariskunnan Arin & Pepin
reseptit kolmen vuoden ajalta on koottu yksiin kansiin.
Tule mukaan yhden illan kurssille, jossa Ari johdattelee
sinut sesongin parhaiden reseptien äärelle.

Oletko kiinnostunut kotimaisten raaka-aineiden valmistamisesta uudella tavalla?
Ehdottomasti kauden inspiroivin Kokkakurssi antaa uusia ideoita arkeen.

 

MENU
 

Friteeratut haukipyörykät, piparjuurta ja marinoidut kasvikset
 

***

Karitsan paahtopaistia,

rosmariinia ja yrteillä maustettua varhaiskaalia
 

***

Kahvilla maustettua suklaafondantia ja vaniljajäätelöä


149€/hlö (min. 6 hlö)
Hinta sisältää kuukausiliitteen keittokirjan.


 

****************************************************************************************************************************************

TEE SE ITSE HELSINKIMENU

Pääset tekemään itse oman HelsinkiMenusi ammattilaisten opastuksella

HelsinkiMenu on sesongin parhaista raaka-aineista valmistettu herkullinen kokonaisuus

Kurssin teema ja raaka-aineet mukailevat ravintola Nokan voimassa olevaa HelsinkiMenua


 

VOIMASSA 25.8.-2.11.2015

 

SUOMENLAHTI

Rantakalaa ja röstiperunaa sekä tilli-kermaviilikastiketta

***

KUOPIO

Kylmäsavuhaukikroketti, rapumajoneesia ja fermentoituja kasviksia

***

IISALMI

Paistettua sorsaa, kurpitsaa ja kirsikkakastiketta

***

POHJOIS-KYMENLAAKSO

Verladoksella maustettua omenaa, piimäsorbettia ja kardemummaa

 

Kurssiohjelma:

Reseptien ja valmistustapojen läpikäynti

Yhteisen illallisen valmistus Keittiö Kokassa

Viinimestarin opastus aterian kanssa nautittaviin juomiin

Illallinen

Course program:

Learning the recipes and ways of preparation

Cooking together in Kitchen Kokka

The guidance of our sommelier on the wines chosen with dinner

Dinner

149€/hlö (min. 6 hlö)

149€/ person (minimum of six persons)

Juomapaketti 99€/ hlö

Sisältäen valikoidun viinin joka ruokalajille ja viinimestarin opastuksen

Wine menu 99€ / person

Includes the guidance of our sommelier




************************************************************************************************************************************
 

RANSKALAISET HERKUT

Jos luulit, että ranskalainen ruuan valmistaminen on vain huippukokkien yksinoikeus, tai vaikeaa ja monimutkaista, olet täysin väärässä. Maukkaan illallisen valmistamiseen tarvitaan vain hyvät raaka-aineet ja ystävät ympärille.

 

Menu

 

Paistettua kuningasrapua, paahdettua kukkakaalia

ja pastiskastiketta

***

Kurpitsakeittoa ja vuohenjuustotoast
 

***

Paahdettua ankanrintaa, vadelmakastiketta ja linssipaistosta
 

***

Crepes Suzette ja suklaajäätelöä




 

Kurssiohjelma:

Reseptien ja valmistustapojen läpikäynti

Yhteisen illallisen valmistus Keittiö Kokassa

Viinimestarin opastus aterian kanssa nautittaviin juomiin

Illallinen
 

149€/hlö (min. 6 hlö)
 

Juomapaketti 99€/ hlö

Sisältäen valikoidun viinin joka ruokalajille ja viinimestarin opastuksen


 

******************************************************************************************************

ITALIAN MAKUJA

Italian alueen rikas ja ajaton ruokakulttuuri on aina muodissa. Kokan kurssi tutustuttaa osallistujat monipuolisesti maailman yhden suosituimman ja terveellisimpänä pidetyn keittiön raikkaisiin, kevyisiin ja vivahteikkaisiin antimiin.
.

Menu

 

Antipasto à la Kokka

Italialaistyylinen leikkelelautanen ja itse valmistettua Focaccia-leipää

***

Äyriäisraviolit ja sahramikastiketta
 

***

Karitsan paahtopaistia, rosmariinikastiketta

ja kasvismelanzane
 

***
Granite

 

***

Vuohenjuusto tiramisu


 

Kurssiohjelma:

Reseptien ja valmistustapojen läpikäynti

Yhteisen illallisen valmistus Keittiö Kokassa

Viinimestarin opastus aterian kanssa nautittaviin juomiin

Illallinen

 

149€/hlö (min. 6 hlö)

Juomapaketti 99€/ hlö

Sisältäen valikoidun viinin joka ruokalajille ja viinimestarin opastuksen


 

******************************************************************************************************

TAPAKSIA JA YHDESSÄOLOA

Espanjasta inspiraatiota hakeneet ruoat on Nokassa sovellettu paikallisiin ja kauden raaka-aineisiin sopiviksi. Nokan tapas-kokassa kaikki ruoat tehdään jaettavaksi. Tapas-kokka on hiukan kevyempi kuin muut kurssit, ja pääpaino on yhdessäololla ja jaetulla ilolla.
.

Menu

Pan con tomate

Haukikroketti ja aioli

Siika chevice

Kotimaisia juustoja ja leikkeleitä

Paahdettua paprikaa

Grillattua kesäkurpitsaa salsa verde

Maa-artisokka tortilla

Ohra tabouleh

Sherryssä haudutettua porsaan poskea

Crema catalana

Suklaata, oliiviöljyä ja leipää

Kurssiohjelma:

Reseptien ja valmistustapojen läpikäynti

Yhteisen illallisen valmistus Keittiö Kokassa

Illallinen

 

130€/hlö (min. 6 hlö)

Tapas-kokan yhteyteen suositellaan myös Sangría-kurssia, joka on 15€/hlö (min 6 hlö). 

Sisältäen Nokan Sangría -reseptin, hovimestarin opastuksen juoman valmistukseen, juoman valmistaminen yhdessä ryhmän kesken ja tietysti itse juoman. Se soveltuu joko alkujuomaksi, kokkailujuomaksi tai ruokajuomaksi.

HINNAT

Kurssin hinta sisältää ruoan, reseptit, keittiömestarin opastuksen, tilavuokran ja lainaessun kurssin ajaksi.

Kurssille suunniteltu juomapaketti sisältää  valikoidun viinin joka ruokalajille ja viinimestarin opastuksen.
 






 

KOKOUKSET RAVINTOLA NOKASSA!


 

Kokouspäivän voi viettää myös aktiivisesti! Keittiö Kokka ja Ravintola Nokka tarjoavat taatusti uniikin ja inspiroivan ympäristön seuraavaan kokouspäiväänne.


 

KOKOUSTA JA KOKKAA

Ravintola Nokan idylliseen tiilimakasiinimiljööseen taidolla toteutettu ja hyvin varustettu elämyskeittiö Kokka saattaa olla juuri oikea paikka seuraavalle unohtumattomalle elämykselle.

 Kokan kokoustila sopii 6-12 henkilön ryhmille. Tilassa on videotykki, valkokangas, fläppitaulu, ovh sekä adsl –nettiyhteys. Päivän voi aloittaa kokouksella ja sisällyttää siihen yhteisen kokkaushetken, kokkaillen ammattilaisten ohjauksella maistuvan lounaan, kuitenkaan unohtamatta rentoa tunnelmaa.

 Lounaskokkauksessa tärkeää on sujuvuus ja että aikataulu pitää, siksi vietämme keittiössä noin puoli tuntia ja siinä ajassa valmistamme alkuruoan ja pääruoan. Jälkiruoaksi lounasaikaan sopii hyvin kahvi ja petit four.

Kokous ja kokkaus paketin hinta on 99 €, joka sisältää: aamukahvin ja suolaisen kahvileivän, kahden ruokalajin lounaskokkauksen sekä jälkiruokakahvin. Myös opetus, raaka-aineet sekä tilavuokra sisältyy hintaan.

Lounas Kokousta ja Kokkaa on myynnissä arkisin lounasaikaan 9-14.

 Vuoden 2015 "kokousta ja kokkaa" teemat löydät kokoussivultamme tästä >>

Kuvagalleria Virtuaaliesitys Kartta Pientilayhteistyö Helsinkimenu

Royal Ravintolat Oy