ELÄMYSKEITTIÖ KOKAN KURSSEILLA OPITAAN JA NAUTISKELLAAN!

 

Ravintola Nokka tarjoaa ryhmille sarjan vuoden ruokasesonkeja seuraavia kurssipaketteja. Koulutus tapahtuu Ravintola Nokan yhteydessä toimivassa elämyskeittiö Kokassa. Kokan varustukseen kuuluvat nykyaikaiset keittiölaitteet ja ajanmukainen tietotekniikka. Ohjelmasta vastaa Kokan ammattitaitoinen koulutustiimi. Kurssit ovat asiakasystävällisiä ja omakohtaiseen keittiöharrastukseen motivoivia. Kursseilla kokattavat ruoat on mietitty niin, että ne voi valmistaa kurssin jälkeen myös omassa kotikeittiössä. Kursseilla opitaan myös keittiöammattilaisten omia työtapoja ja niksejä.

Kurssit sopivat esimerkiksi yritysten edustustarkoituksiin ja erilaisiin henkilökuntatapahtumiin, merkkipäivän juhlistamiseen tai ystävien keskeisen kokkauskerhon huipputapahtumaksi. Ihanteellinen ryhmäkoko on 8 - 12 henkilöä, mutta olemme toteuttaneet elämyksellisiä kokkailuiltoja myös suuremmille ryhmille. Kursseihin on hyvä varata runsaasti aikaa.
 

TUTUSTU KURSSEIHIMME TÄSTÄ >>

KEITTIÖPÄÄLLIKKÖ ARI RUOHON RESEPTEJÄ>>

Kuvagalleria Virtuaaliesitys Kartta Pientilayhteistyö Helsinkimenu

Royal Ravintolat Oy