Ravintola Nokan pientilayhteistyö

Ravintola Nokka käyttää vain parhaita kotimaisia laaturaaka-aineita. Myönnämme V.I.P.-sertifikaatin (Very Important Producer) valikoiduille kotimaisille ruokatuottajille. Tämä on tunnustus tinkimättömästä työstä suomalaisen gastronomian ja ruokatuotannon edistämiseksi. V.I.P. -tuottajiemme raaka-aineet ovat ensiluokkaisia ja tunnemme tuottajat sekä tuotantomenetelmät ja -olosuhteet henkilökohtaisesti.

Tuottajayhteistyö alkoi aikoinaan Sallan villiporosta, Alhopakan ankoista ja Bovikin karitsoista. Yhä kasvava ja lähenevä yhteistyö on tuonut matkan varrella uusia kumppaneita, joiden avulla Ravintola Nokassa pystytään tuottamaan asiakkaille ympäri vuoden aitoja kokemuksia.

Etsimme koko ajan uusia yhteistyökumppaneita. Ota rohkeasti yhteyttä!

ari.ruoho@ravintolanokka.fi

 

 

Tutustu yhteistyötiloihimme:

Sallan Villiporo

Bovik

Ahlberg

Gobbas Gård

Vääksyn Mylly

Lentävä Lehmä

Kirkkonummen Mehiläistuote

Mustila Viinitila Oy

KontioMehu

Herrakunnan Lammas

Peltolan Meijeri

Viiniverla

Lepaan viinitila

Svarfvars

Gårdskulla

Wanhantuvan Ankkala

Järki särki

Joy of North

Helsingin Meijeriliike

Laidun Hereford

NORD-T

Saloniemen Juustola

Tauko Design

Villawool

Åby

Johan & Nyström