Vappu 1.5.2018

Vappupäivänä tarjoilemme neljän ruokalajin menua kahdessa eri kattauksessa klo 12-15 ja 16-19. Voit suunnitella menun sisällön mieleiseksesi alla olevista vaihtoehdoista.

 

ALKURUOKA

Kuhaa, perunarieskaa ja raparperivinegretteä
Domaine de la Pépière Muscadet, Loire, France 12,80 €

tai

Selleriä, vuohen vuoristojuustoa ja lehtikaalia
Caruso & Minini Cusora Chardonnay, Sicilia, Marsala, Italy 12,80 €

 

VÄLIRUOKA

Paahdettua sipulia & ruskeavoimajoneesia
Dr. Pauly-Bergweiler Riesling Feinherb, Mosel, Germany 11,10€

 

PÄÄRUOKA

Wanhatuvan ankkaa ja vadelmakastiketta
Le Rouge des Cornus Domaine de la Garrelière, Loire, France 12,80 €

tai

Kalastaja Ben Henrikssonin villikalaa, kukkakaalia ja tillikastiketta
Aa Tallarol 2016, Alta Alella, Alella, Spain 14,00

tai

Keltajuuri-gnoccheja, hampulla maustettua tattaria ja savutattikermaa
Supernatural Sauvignon Blanc, The Supernatural, Hawkes Bay, New Zealand 12,80

 

JÄLKIRUOKA 

Suklaata ja samettia
Szent Tamás Mád Late Harvest, Mád, Tokaj, Hungary 15,55 €

 

Menu 68€

Alle 12-vuotiaat -50%