Vappu

Tarjoilemme Vappuna keittiöpäällikkö Ari Ruohon suunnittelemaa vappumenua. Kolmen ruokalajin menuun on valittavina kahdesta alku- ja pääruoasta mieleinen kokonaisuus. Halutessaan menuun voi lisätä suositun suomalaisista pientuottajien juustoista kootun juustolautasen tai raikkaan seljankukkasorbetin.

Lounasaikaan meillä on kaksi kattausta. Ensimmäinen kattauksemme on tarjolla 12.00 – 15.00 ja toinen 16.00-19.00.

Vappu à la Ari Ruoho

* Voimassa 1.5.2017

NOKKA VAPPU 2017

Aperitiivisuositus / Aperitif recommendation
Champagne Henriot Brut
19€ / 119€

KUOPIO
Kylmäsavustettua haukea, retikkaa ja vesikrassia
Cold smoked pike with daikon and watercress
Tesch 1 Liter Riesling, Weingut Tesch, Nahe, Germany, 9€ 12cl / 78€ 100cl plo

tai / or

KAARLEJOKI
Katajanmarja-dukkah-maustettua suolaselleriä, retikkaa ja vesikrassia
Salted celeriac seasoned with juniper-dukkah served with daikon and watercress
Fransola Sauvignon Blanc, Miguel Torres, Penedès, Spain, 14,10€ 12cl / 88€ plo

***
PERTTELI
Vasikkaa, Nokan pancettaa, varhaiskaalia ja fermentoitua valkosipulikastiketta
Veal with Nokka’s pancetta, spring cabbage and fermented garlic sauce
Glen Carlou Grand Classique, Glen Carlou, Paarl, South Africa, 13,95€ 12cl / 87€ plo

tai / or

AHVENKOSKI
Kalastaja Ben Henrikssonin villikalaa, kylmäsavustettua hauenmätiä ja lasimestarin kasviksia
Wild fish from fisherman Ben Henriksson with cold smoked pike roe and pickled vegetables
Land Made Sauvignon Blanc, Yealands Wines, Marlborough, New Zealand, 10,55€ 12cl / 66€ plo

***
VANAMO
Mesimarjajäädykettä ja suklaata
Arctic bramble parfait with chocolate

Bigarò Rosé, Elio Perrone, Piemonte, Italy 8,20 € 8cl / 78€ 75cl plo

 

Menu 59€

Väliin
Seljankukkasorbettia
Elderflower sorbet + 6€
tai / or
Kotimaisia pientilajuustoja
Finnish small farm cheese + 7€

Alle 12- vuotiaat -50%