RAPUJA

Rapukausi alkaa 21.7.2018 !

RAPUMENU

21.7.–20.8.2018

Jokirapuja päivän hintaan

Crayfish for the price of the day

Laroche Chablis St. Martin, Laroche, AC Chablis, Bourgogne, France 90€

Snapsi : O.P. Anderson Ekologisk Aquavit 8€ 4cl

 ***

Kalastaja Ben Henrikssonin villikalaa, kauden sieniä ja ruispaahdettua perunaa

Wild fish from fisherman Ben Henriksson with season´s mushrooms and rye roasted potatoes

Laroche Chablis St. Martin, Laroche, AC Chablis, Bourgogne, France 90€

tai / or

Yrttivoissa paistettua karitsaa ja fermentoitua valkosipulia

Lamb fried with herb butter with fermented garlic

Domaine du Landeyran “Anarschiste”, Saint Chinian, South France 85€

tai / or

Lipstikkaohukaisia, hampputofua ja härkäpapuhummusta
Lovage crepes with hemp tofu and broad bean hummus

Schwartzriesling 2013, Friedrich Becker, Pfalz, Germany 82€

***

Samettia ja suklaata

Marigold with chocolate

Bigaro Rose 2016, Elio Perrone, Piemonte, Italy, 9,60/8cl

Menu 46€, kasvispääruualla 41€

ja ravut päivän hintaan

Menu 46€, with vegetarian main course 41€

and crayfish at days price

 


Jokirapuja saa ennakkotilattuna.
Tilaa ravut soittamalla ravintolaan vähintään 2 arkipäivää aiemmin: 09 6128 5600

Crayfish must be pre-ordered at least two bank days prior to your event. Please pre-order the crayfish by calling the restaurant: +358 9 6128 5600

 

 

RAPUMENU 2018

21.8.–30.10.2018

Jokirapuja päivän hintaan

Crayfish for the price of the day

Laroche Chablis St. Martin, Laroche, AC Chablis, Bourgogne, France 90€

Snapsi : O.P. Anderson Ekologisk Aquavit 8€ 4cl

***

Kalastaja Ben Henrikssonin villikalaa ruiskuoressa, hiilipurjoa ja piparjuurta

Wild fish from fisherman Ben Henriksson with leek and horse radish

Laroche Chablis St. Martin, Laroche, AC Chablis, Bourgogne, France 90€

tai / or

Savustettua villisorsaa ja uunikurpitsaa

Lamb fried with herb butter with fermented garlic

Domaine du Landeyran “Anarschiste”, Saint Chinian, South France 85€

tai / or

Savustettua punajuurta, metsäsieniä ja mustaherukkaa
Lovage crepes with hemp tofu and broad bean hummus

Schwartzriesling 2013, Friedrich Becker, Pfalz, Germany 82€

***

Omenaa ja mesiangervoa

Apple with meadowsweet

Bigaro Rose 2016, Elio Perrone, Piemonte, Italy, 9,60\8cl

 

Menu 46€, kasvispääruualla 41€ ja ravut päivän hintaan

Menu 46€, with the vegetarian main course 41€ and crayfish at days price

Rapuja saa ennakkotilattuna.
Tilaa ravut soittamalla ravintolaan vähintään 2 arkipäivää aiemmin: 09 6128 5600

Crayfish must be pre-ordered at least two bank days prior to your event. Please pre-order the crayfish by calling the restaurant: +358 9 6128 5600