ITSENÄISYYSPÄIVÄ

MENU

KARJAA

Paahdettua sipulia, lipstikkaa ja kotijuustoa

Roasted onion with lovage and homemade cheese

Pinot Gris Réserve 2013 F. E. Trimbach, Alsace, France

***

ITÄMERI

Savustettua silakkaa ja ruistacoa

Smoked Baltic herring with rye tacos

Pinot Gris Réserve 2013 F. E. Trimbach, Alsace, France

***

KIIPULA

Maa-artisokkaa ja ruskistettua voita

Jerusalem artichoke with brown butter

Dans L’Air du Temps Chardonnay, Jeff Carrel, Languedoc-Roussillon, France

***

SUOMENLAHTI

Rantakalaa

Seashore fish

Mas la Chevalière, Vignoble Peyroli, Maison Laroche, IGP Pays d Oc, France

***

SAIJA

Sallan villiporoa ja savustettua poronkuuta

Wild reindeer from Salla with smoked reindeer tallow

Karl Schaefer Nokka Pinot Noir, Pfalz, Germany

***

SODANKYLÄ & SIPOO

Valkosuklaajäädykettä, samettikukkaa ja liekitettyjä lakkoja

White chocolate parfait with marigold and cloudberries

Rivesaltes Ambre, Cazes, Rivesaltes, France

Menu 89€

Viinit 69€