Itsenäisyyspäivä 6.12.2017

Suomi 100 -itsenäisyyspäivän kunniaksi tarjoilemme keittiömestarimme Ari Ruohon luoman kuuden ruokalajin juhlamenun. Menu koostuu itsenäisen Suomen parhaista raaka-aineista ja on oma lipunnostomme satavuotiaan Suomen kunniaksi.

Itsenäisyyspäivänä meillä on kaksi kattausta, ensimmäinen klo 14.00 ja toinen klo 18.00. Itsenäisyyspäivänä tarjoilemme ainoastaan alla olevaa menua.

Aperitiivisuositus / Aperitif recommendation
Bollinger Special Cuvée Champagne Brut Magnum
25€ 12cl / 312,50€ 1,5l

Suomi 100 à la Ari Ruoho

* Voimassa 6.12.2017

PUULAVESI
Savumuikkua, muikunmätiä ja Nokan ruisrieskaa
Smoked vendace with vendace roe and Nokka´s rye flat bread
Wine Gallery Suomi Finland 100 Champagne Brut 20€ 12cl / 125€ 75cl

MYRSKYLÄ
Paahdettua maa-artisokkaa ja ruskeavoimajoneesia
Roasted jerusalem artichoke with browned butter mayonnaise
Laroche Mas La Chevaliere Vignoble Peyroli Blanc, IGP Pays d’Oc,
France 9,45€ 12cl / 59€ 75cl

PYKEIJA
Kuningasrapua ja lasimestarin kasviksia
King crab with pickled vegetables
F.E. Trimbach Pinot Gris Reserve Personnelle 2005,
Alsace, France 25,75€ 12cl / 161€ 75cl

SALLA
Sallan villiporoa ja savustettua poronkuuta
Wild reindeer from Salla with smoked reindeer tallow
Clos de l’Oratoire des Papes 2014, Ogier,
Châteauneuf-du-pape, Rhône, France 23,85€ 12cl / 149€ 75cl

MOUHIJÄRVI
Lämmintä kittijuustoa ja lakkamarmeladia
Warm Finnish cheese with cloudberry marmalade
Pihamaan Tyrni, Viini-Pihamaa, Kalkkinen, Finland 6€ 8cl / 57€ 75cl

SALO
Mustikkaa, marenkia ja paahdettua valkosuklaata
Blueberries with merengue and roasted white chocolate
Brachetto d’Acqui 2015, Tenuta il Falchetto,
Piemonte, Italy 7,55€ 12cl / 72€ 75cl


Menu 89€
Viinipaketti/Wine package 79€