Äitienpäivämenu

Tarjoilemme äitienpäivälounaallamme keittiöpäällikkömme Ari Ruohon suunnitteleman keväisen kolmen ruokalajin menun, jossa pääruoka valitaan paikan päällä. Pääruokavaihtoehdot tänä vuonna ovat Vaskion ankkaa, Nokan oman kalastajan kalaa tai herkullista kasvisruokaa. Menuun voi halutessaan lisätä suositun kotimaisten pientilatuottajien juustoja tai raikkaan seljankukkasorbetin.

Olemme avoinna 14.5.2017 12.00 – 16.00.

Äitienpäivä à la Ari Ruoho

* Voimassa 14.5.2017

NOKAN ÄITIENPÄIVÄ 2017

Valkoista parsaa ja hollandaisea maustettuna ruskistetulla voilla
White asparagus with browned butter mayonnaise
Domaine Chablis, William Fevre, Chablis, Bourgogne, France 14,25€ 12cl / 89€ plo

***

Paahdettua ankkaa, Nokan pancettaa, varhaiskaalia ja vadelmaa
Roasted duck with Nokka’s pancetta, spring cabbage and raspberry
That’s Neiss Cuvée Red, Ludi Neiss, Pfalz, Germany, 12€ 12cl / 75€ plo

tai / or

Kalastaja Ben Henrikssonin villikalaa, kylmäsavustettua hauenmätiä ja lasimestarin kasviksia
Wild fish from fisherman Ben Henriksson with cold smoked pike roe and pickled vegetables
That’s Neiss Cuvée White, Ludi Neiss, Pfalz, Germany, 12€ 12cl / 75€ plo

tai / or

Varhaiskaalia, Nokan tofua ja härkäpavun versoa
Spring cabbage with Nokka’s beetroot tofu and kale pesto
That’s Neiss Cuvée Red, Ludi Neiss, Pfalz, Germany, 12€ 12cl / 75€ plo

***

Kuningatar Pavlova
Queen Pavlova
Bigarò, Elio Perrone, Piemonte, Italy, 8,20€ 8cl / 78€ 75cl plo

Menu 59€

Väliin
Seljankukkasorbettia
Elderflower sorbet + 6€
tai / or
Kotimaisia pientilajuustoja
Finnish small farm cheese + 7€

Alle 12-vuotiaat -50%