RAPUJA

Rapukausi alkaa 21.7.2017 !

RAPUMENU 2017

* 29.8.2017 –  ravustuskauden loppuun

 Jokirapuja päivän hintaan

Crayfish for the price of the day

Laroche Chablis St. Martin, Laroche, AC Chablis, Bourgogne, France 90€

Snapsi : Koskenkorva Suomi 100 -vodka 7,50€ 4cl

 ***

Kalastaja Ben Henrikssonin villikalaa, jokirapua ja rakuunaa

Wild fish from fisherman Ben Henriksson with crayfish and tarragon

Kaitui Sauvignon Blanc 2015

Schneider Markus Weingut, Pfalz, Germany 81,20€

tai / or

Paahdettua sorsan rintaa, uunikurpitsaa ja metsäsieniä

Roasted wild duck breast with oven baked pumpkin and forest mushrooms

J2 Spätburgunder-Sankt Laurent Trocken 2015, Becker Landgraf,

Rheinhessen, Germany 68,70€

tai / or

Uunikurpitsa-gnoccheja ja Syrjähyppy-vuohenjuustoa

Gnocchis filled with oven baked pumpkin and Syrjähyppy goat cheese

Aa Tallarol 2016, Alta Alella, Alella, Spain 87,5€

***

Tyrniä ja hunajaa

Sea buckthorn and honey

Noble House Beerenauslese 2015

Dr. Pauly-Bergweiler, Mosel, Germany 66,55€ 37,5c cl

Menu 46€, kasvispääruualla 41€ ja ravut päivän hintaan

Menu 46€, with vegetarian main course 41€ and crayfish at days price
Jokirapuja saa ennakkotilattuna. Tilaa ravut soittamalla ravintolaan vähintään 2 arkipäivää aiemmin: 09 6128 5600

Crayfish must be pre-ordered at least two bank days prior to your event.

Please pre-order the crayfish by

calling the restaurant: +358 9 6128 5600