RAPUJA

Rapukausi alkaa 21.7.2017 !

RAPUMENU 2017

* 21.7–29.8.2017

Jokirapuja päivän hintaan

Crayfish for the price of the day

Laroche Chablis St. Martin, Laroche, AC Chablis, Bourgogne, France 90€

***

Kalastaja Ben Henrikssonin villikalaa, kauden sieniä ja ruispaahdettua perunaa

Wild fish from fisherman Ben Henriksson with season´s mushrooms and rye roasted potatoes

Kaitui Sauvignon Blanc 2015, Schneider Markus Weingut,
Pfalz, Germany 81,20€

tai / or

Yrttistä ylikypsää Bovikin tilan karitsaa ja fermentoitua valkosipulia

Slowcooked lamb from Bovik farm with herb butter and fermented garlic

Saint-Joseph Baligant 2015, Ogier, Rhône, France 82€

tai / or

Nokan hampputofua ja härkäpapukroketteja

Nokka’s hemp tofu with broad bean croquettes

J2 Spätburgunder-Sankt Laurent Trocken 2015, Becker Landgraf,
Rheinhessen, Germany 68,70€

***

Mustikkaa, valkosuklaavanukasta ja mesiangervoa

Blueberries, white chocolate pudding and meadowsweet

 

Menu 46€, kasvispääruualla 41€ ja ravut päivän hintaan

Menu 46€, with vegetarian main course 41€ and crayfish at days price
Jokirapuja saa ennakkotilattuna. Tilaa ravut soittamalla ravintolaan vähintään 2 arkipäivää aiemmin: 09 6128 5600

Crayfish must be pre-ordered at least two bank days prior to your event.

Please pre-order the crayfish by

calling the restaurant: +358 9 6128 5600