RAPUJA

Rapukausi alkaa 21.7.2017 !

RAPUMENU 2017

* 21.7–29.8.2017

Jokirapuja päivän hintaan

Crayfish for the price of the day

Laroche Chablis St. Martin, Laroche, AC Chablis, Bourgogne, France 90€

***

Kalastaja Ben Henrikssonin villikalaa, kauden sieniä ja ruispaahdettua perunaa

Wild fish from fisherman Ben Henriksson with season´s mushrooms and rye roasted potatoes

tai / or

Yrttivoissa paistettua Bovikin tilan karitsaa ja fermentoitua valkosipulia

Lamb from Bovik farm with herb butter and fermented garlic

tai / or

Nokan hampputofua ja härkäpapukroketteja

Nokka’s hemp tofu with broad bean croquettes

***

Mustikkaa, valkosuklaavanukasta ja mesiangervoa

Blueberries, white chocolate pudding and meadowsweet

 

Menu 46€, kasvispääruualla 41€ ja ravut päivän hintaan

Menu 46€, with vegetarian main course 41€ and crayfish at days price
Jokirapuja saa ennakkotilattuna. Tilaa ravut soittamalla ravintolaan vähintään 2 arkipäivää aiemmin: 09 6128 5600

Crayfish must be pre-ordered at least two bank days prior to your event.

Please pre-order the crayfish by

calling the restaurant: +358 9 6128 5600