Ruokaelämyksiä meren läheisyydessä

Suomalaisen ruoan ja juoman gastronominen lippulaiva löytyy Katajanokalta. Ystävien kesken Nokasta.

Keittiöpäällikkömme Ari Ruohon luotsaamana olemme Suomen ainoa ravintola, joka tuntee valikoitujen V.I.P. -tuottajiemme (Very Important Producer) sekä tuotantomenetelmät että -olosuhteet henkilökohtaisesti. Lautasellesi saapuvat sesongin puhtaimmat antimet niin Sallan metsistä kuin pientiloilta ympäri Suomen.

Kesällä Nokka avautuu Itämerelle ja löydät vain kiven heiton päässä keskustasta kaupungin kutsuvimman terassin. Puotikahvilassamme voit nauttia lounaasta, viineistä tai kahvista ja ostaa menustamme tuttuja pientuottajien tuotteita kotiin, evääksi tai lounaaksi.

 

 

NOKKA KOHTI PIENTILATORIA 2017!

Syksyllä jo seitsemättä kertaa järjestettävä Pientilatori tuo yli kaksikymmentä pientuottajaa ympäri Suomea Katajanokalle.