Ravintola Nokan pientilapuoti

Ravintola Nokassa on sisäänkäynnin yhteydessä Pientilapuoti. Puodista voi ostaa mukaansa Nokan pientilaverkostoon kuuluvien tuottajien herkkuja. Vie pala Nokkaa mukaasi Nokan herkkukassin muodossa. Sesongin suosituimpiin makupaloihin on mahdollisuus tutustua ”Pientilalautasellisella”, joka maistuu esimerkiksi kotimaisen pienpanimo-oluen tai viinilasillisen kera.

Puodin valikoimassa on  muun muassa Nokan V.I.P. -tunnustuksen (Very Important Producer) saaneiden tuottajien ruokatuotteita sekä kodin sisustukseen sopivia suomalaisia tuotteita.

Pientilapuodin antiin voi tutustua paikan päällä, sillä Nokan keittiöpäällikkö Ari Ruoho on koonnut sesongin herkkuja ”Pientilalautaselle”. Palan painikkeeksi sopii muun muassa pienpanimo-olut tai lasillinen viiniä. ”Suosittelen vaikkapa kevyeksi iltapalaksi seurustelun lomassa, samalla kun piipahtaa ostoksilla”, sanoo Ruoho.

Ravintolapäällikkö Terhi Vitikan mukaan puoti on vastaus asiakkaiden toiveisiin. ”Joka syksy järjestämämme Pientilatori- tapahtuma  on saanut hyvän vastaanoton, mutta kyselyjä tuottajiemme raaka-aineista tulee läpi vuoden. Halusimme tukea yhteistyökumppaneitamme tarjoamalla heille mahdollisuuden laajentaa myyntiään suoraan kuluttajille. Samalla tämä on johdonmukainen osa Nokan toimintaa laadukkaiden kotimaisten raaka-aineiden puolestapuhujana.”