Alla olevan à la carte -listan lisäksi tarjoilemme kausiluontoista neljän tai kuuden ruokalajin Helsinkimenua,
johon voit tutustua täällä!


  välisen

Lapset (0-12v) ruokailevat Nokassa samalta listalta puoleen hintaan.

À la carte

Voimassa 7.1.-12.3.2016

ALKURUOKIA – STARTERS

HAUHALA&VASKIO

Lintupatéeta, paistettua hanhenmaksaa ja karviaista

20€

PYKEIJA

Liekitettyä kuningasrapua ja rapuohraa

21€

TEUVA

Häränhäntä-punajuuriliemi

18€

PUULAVESI

Perunablini ja muikunmätiä

19€

SUOMI FINLAND

Nokan pientilalautanen

24€


PÄÄRUOKIA – MAIN COURSES

SAIJA

Sallan villiporoa, paahdettua maa-artisokkaa ja savustettua luuydintä

34€

PERTTELI

Kyyttövasikan etuselkää, verimakkaraa ja kallioimarteen juurta

29€

MYRSKYLÄ

Nokan tofua, härkäpapua ja metsäsieniohraa

26€

SUOMENLAHTI

Paistettua villikalaa. kukkakaalia sekä Piipanojan kylmäsavusilakkaa

32€


JÄLKIRUOKIA - DESSERTS

RAATTAMA

Palavia lakkoja, jogurttivanukasta ja kuusenkerkkäjäätelöä

13€

HAKANIEMI

Kotimaisia juustoja

14€

POIJAS

Lämmin suklaafondant ja villivadelmasorbettia

14€

RAASEPORI

Palsternakkajäätelöä ja kardemummaa

13€

NOKKA

Pala makeaa Nokan keittiöstä

4€

Hinnat sisältävät ALV:n. Hinnat voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

VAT is included in the prices. We reserve the right to change the prices